Laatuvaneri Oy - Tuotteet ja palvelut

Vanerit kattavasti heti varastosta

Kaikenlaiset vanerit Oulun alueella myy tietenkin Laatuvaneri. Valikoimistamme löydät tavalliset vanerit ja erikoisvanerit juuri omaan käyttötarpeeseesi, tarvittaessa myös valmiiseen määrämittaan huolellisesti leikattuna. Niin ikään vanerin koneistus kuuluu olennaisena osana palveluvalikoimaamme. Lisäksi valmistamme vanerista muun muassa valmiita kuljetuslaatikoita sekä rakennus- ja kalustelevyjä: saat meiltä esimerkiksi mittatilaustyönä leikatut hylly- ja tasolevyt, jotka varmasti sopivat mitoiltaan aiottuun käyttökohteeseen. Eikö olekin kätevää? Palvelemme mielellämme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä, ja tietenkin myös muitakin tahoja, jotka puu- tai levytavaraa tarvitsevat. Kuljetuspalvelumme avulla voimme toimittaa tilaamasi määrämittaan leikatut ja halutulla tavalla käsitellyt (esimerkiksi CNC-koneistetut) vanerit suoraan perille kotiovellesi tai muuhun toivottuun osoitteeseen. Vaihtoehtoisesti voit lainata meiltä myös peräkärryjä, jos haluat hoitaa kuljetuksen mieluummin itse.

Vaneri tarpeen mukaan

Laajasta ja monipuolisesta valikoimistamme löytyy aivan varmasti vaneri tarpeen mukaan. Varastostamme saat muun muassa jalopuuvanerit, koivuvanerit, venevanerit, mahonkivanerit, tiikkivanerit, lisäksi filmivanereita löytyy monella eri värivaihtoehdolla: valkoisena, harmaana, keltaisena ja kirkkaana. Tarjolla on siis vaneria aivan laidasta laitaan ja ihan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Autamme sinua mielellämme valitsemaan käyttötarkoituksesta riippuen siihen parhaiten soveltuvan vanerilaadun. Pitkä kokemuksemme ja asiantuntemuksemme on siis käytössäsi joka kerta kun asioit kanssamme. Haluamme tarjota laatumateriaalien ohella myös kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Erikoisvanerit

Meiltä saat myös erikoisvanerit – kattavasti erilaisia levyjä ohuista paksuihin. Erikoisvanerit saat mukaan heti varastostamme ilman ylimääräistä odottelua. Erikoisvanerit on mahdollista työstää muiden vanereiden tavoin – esimerkiksi CNC-koneistamalla tai muulla tavalla. Kun tarvitset laadukkaat ja huolitellusti työstetyt vanerit Oulun seudulla, voit kääntyä turvallisin mielin meidän puoleemme. Olemme vanerien ja puutavaran asiantuntijoita ja valmiina palvelemaan asiakkaitamme kaikissa alaa koskevissa asioissa. Kun määrämittaan sahatun laatuvanerin tai puutavaran tarve iskee, ota rohkeasti yhteyttä meihin ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella juuri sinua!

Vanerit Oulu | Levyt ja puumateriaalit valmiiksi työstettyinä