Laatuvaneri Oy - Tuotteet ja palvelut

Sahauspalvelu luotettavasti ja monipuolisesti

Ammattitaitoinen sahauspalvelu Oulussa palvelee kaikkia tahoja, jotka tarvitsevat korkeatasoista puutavaraa tai levynpalasia omien tarpeiden mukaan sahattuna. Asiakaskuntamme muodostuu pääsääntöisesti yksityishenkilöistä, jotka noutavat mittaan sahattuja tuotteita toimipisteeltämme – sahaus siis tapahtuu paikan päällä omissa tiloissamme. Meiltä löytyy muun muassa erilaisia vanerilaatuja eri käyttötarkoituksiin, mutta lisäksi teemme erilaisia mittatilaustöitä asiakkaillemme. Esimerkiksi ruokapöydän tasot, hyllylevyt, kaappien ovet ja muut syntyvät toimestamme käden käänteessä vaikkapa remonttia tekeville asiakkaille tai alihankintana remonttiyrityksille. Valikoimistamme löydät eri vanerilaatujen lisäksi kosteantilan levyt, MDF- ja HDF-levyt ja filmi-viirapohjaiset vanerilevyt sekä paljon muuta. Jos puutavara ei mahdu omaan autoosi tai et omista peräkärryjä, saat meiltä kuljetuspalvelun tai peräkärryt lainaksi. Kuljetukset hoidamme aina omalla kalustollamme.

Puun sahaus ammattitaidolla

Jätä puun sahaus suosiolla meidän huoleksemme. Kun ammattilaisemme leikkaavat levyt, laudat tai lankut valmiiksi haluamaasi määrämittaan, helpottuu niiden asentaminen kohteeseen – esimerkiksi hylly- tai pöytälevyksi – huomattavasti. Puun määrämittaan sahaus onnistuukin meiltä käden käänteessä, ilman ylimääräistä odottelua. Palvelemme teitä aivan kaikissa sahausta tai puutavaraa koskevissa asioissa ja tarjoamme mielellämme myös konsultointiapua esimerkiksi sopivien materiaalivalintojen kohdalla.

Sahaukset määrämittaan ja tarkasti

Määrämittaan sahaukset toteutetaan toimestamme millintarkkaa työtä tehden – saat meiltä juuri sen mittaista ja kokoista puutavaraa kuin tarvitsetkin, lyhyttä tai pitkää, ohutta tai paksua. Levyä, lankkua, lautaa, liimapuulevyjä, peräkärryjen pohjalevyjä tai vaneria – kaikkea maan ja taivaan väliltä, tarvittaessa kotiin asti kuljetettuna.

Höyläys asiantuntevasti

Sahauspalvelu ja höyläys kulkevat luonnollisesti käsi kädessä. Puun höyläys tapahtuu nopeasti ja siististi. Näin höylätty puutavara onkin saatavilla mukaan lähes heti kun sitä tarvitset. Nopea ja asiakaslähtöinen sahauspalvelu on sitä, mitä me haluamme tarjota aivan kaikille asiakkaillemme. Ammattitaitoinen sahauspalvelu Oulussa on hyödynnettävissäsi – ota siis yhteyttä ja kysy lisää, tai poikkea suoraan käymään! Muistathan myös, että meiltä saat lisäksi liimapuulevyt!

Sahauspalvelu Oulu | Puun sahaus määrämittaan tai muotoon