Laatuvaneri Oy - Tuotteet ja palvelut

MDF-levy valmiiksi työstettynä tarpeesi mukaan

Korkealaatuinen ja tarpeesi mukaan valmiiksi työstetty MDF-levy Oulun alueella on helpointa käydä noutamassa Laatuvanerilta – tai vaihtoehtoisesti tilata se suoraan omalle kotiovelle hyödyntäen kätevää kuljetuspalveluamme. MDF-levy on puolikova kuitulevy, joka valmistetaan kuivapuristamalla havupuukuidusta ja erilaisista sideaineista. Materiaalina sitä on mahdollista työstää hyvinkin tarkkaan, sillä sen rakenne on varsin tiivistä. Tämän ansiosta levy sopii loistavaksi esimerkiksi huonekalu- ja sisustuskäyttöön tai muuhun pieneen nikkarointiin, kunhan käyttökohde vain sijaitsee sisätiloissa tai kuivissa olosuhteissa. MDF-levyjä on toki olemassa myös kosteudenkestävänä mallina.

Nouda itse määrämittaan sahatut levyt tai käytä hyväksesi kätevää kuljetuspalveluamme – halutessasi tuomme tavaran suoraan kotiovellesi tai muuhun toivottuun osoitteeseen. Vaihtoehtoisesti voit myös lainata meiltä peräkärryjä, jos haluat mieluummin hoitaa kuljetuksen itse. Meiltä muuten saat myös tarvittaessa valmiita mittatilaustöitä – lue alempaa esimerkiksi kaiutinkoteloista!

MDF-levyt sopivat moniin käyttötarkoituksiin

MDF-levyt todellakin taipuvat moneen eri käyttötarkoitukseen. Erilaiset huonekalut, tasot, hyllylevyt, laatikot ja vaikkapa kaiutinkotelot ovat vain muutamia mahdollisia lopputuotteita, joita MDF-levyä käyttämällä on mahdollista valmistaa. Lisäksi MDF-levyn hinta on meillä varsin kilpailukykyinen.

Kaiutinkotelot hifi-rakentamisesta kiinnostuneille

Luultavasti yksi suosituimmista käyttötarkoituksista MDF-levylle on juuri mittatilaustyönä valmistetut kaiutinkotelot. MDF-levy on tiiviin rakenteensa takia erinomainen materiaali juuri tätä käyttöä varten – levystä voi rakentaa vaikkapa tavalliset kaiuttimet tai tymäkkää alapäätykitystä tarjoavan subwooferin. Kun tilaat meiltä määrämittaan sahatut kaiutinkotelon osat, säästyt itse turhalta sahaustyöltä ja sahanpurun siivoilulta kotisi tai verstaasi lattialta. Halutessasi voimme toki kasata osat jo omassa toimipisteessämme ja luovuttaa sinulle valmiit kotelot sellaisenaan.

Hae MDF-levy meiltä joko sellaisenaan, määrämittaan sahattuna tai valmiiksi koottuna – valinta on sinun, me olemme täällä vain palvellaksemme sinua. Ota siis oitis yhteyttä ja kerro, mitä mielessäsi on, tai poikkea suoraan käymään toimipisteessämme!

Kaiutinkotelot Oulu | MDF-levy työstettynä