Laatuvaneri Oy - Tuotteet ja palvelut

CNC-koneistus puulle ja vanerille

CNC-koneistus Oulussa tapahtuu parhaiten kokeneen ja luotettavan ammattilaisen toimesta. Koneistus on erinomainen metodi silloin kun halutaan työstää puun tai vanerin muotoja – esimerkiksi erilaisten mutkien ja kurvien tekeminen puu- tai vaneritavaraan onnistuu tällä tavoin erittäin helposti. Muun muassa aaltomaiset ja mutkittelevat muodot on mahdollista toteuttaa juuri tätä menetelmää käyttäen. Palvelemme mielellämme kaikkia CNC-koneistusta tarvitsevia tahoja, aina yksityishenkilöistä yrityksiin. Kokeneet ammattilaisemme pystyvät työstämään juuri omien tarpeidenne ja toiveidenne mukaiset kappaleet.

Muistathan myös kuljetuspalvelumme – jos tavara ei mahdu omaan autoosi, voit lainata meiltä peräkärryt tai tilata omalla kalustollamme tapahtuvan kuljetuksen suoraan kotiovellesi.

CNC-jyrsin

Nykyaikainen ja laadukas CNC-jyrsin on monipuolisia puun tai vanerilevyn muotoiluja mahdollistava kone. Tarjoammekin puun ja vanerin jyrsintää avaimet käteen -periaatteella, eli toteutamme omat toiveesi aina suunnitteluvaiheesta käytännön työhön ja viimeistelyyn – riittää kun alussa kerrot meille, millainen lopputuotteesta pitäisi tulla. Tästä helpommaksi koneistusmenetelmällä työstetyn puutavaran hankkiminen ei taatusti enää muutu.

CNC-koneistaja

Laitetta käyttävä CNC-koneistaja on tarkka, vuosien kokemuksella ja syvällä asiantuntemuksella varustettu ammattilainen. Ammattitaitoisen henkilön ja laadukkaan jyrsimen saumattomalla yhteistyöllä syntyvät vaativimmatkin mittatilaustuotteet juuri asiakkaiden omien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Tartumme mielellämme haasteisiin ja toteutamme kaikki toiveet aivan viimeisen päälle. Jätä CNC-koneistus Oulun seudulla luotettavalle ja asiansa osaavalle ammattilaiselle, jolta tiedät saavasi erinomaista palvelua ja ensiluokkaista tavaraa omien toiveidesi mukaan tehtynä, tarvittaessa suoraan ovellesi tai muuhun haluamaasi osoitteeseen toimitettuna – tästä ei enää CNC-koneistetun puu- tai vaneritavaran hankkiminen helpommaksi muutu.

Ota yhteyttä meihin ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua. Halutessasi voit myös poiketa käymään suoraan toimipisteellämme ja kertoa suoraan omista tarpeistasi. Lähdetään yhdessä suunnittelemaan yksilöllisesti parhaat ratkaisut tarpeisiisi!

Puun CNC-koneistus Oulu | CNC-koneistaja kaikelle puumateriaalille ja -levyille